SOUNDBOKS Go

  • Лесен за пренасяне с мощност съпоставима само с концертни тонколони
  • Сила на звука до 121 dB
  • IP65 ударо и водо устойчивост
  • 40 часа на 50% мощност
  • 10 часа на 100% мощност
  • Мобилно приложение с настройки и персонализиране
  • TeamUp функция за безжично сдвояване с до 5 бр. SOUNDBOKS GO или SOUNDBOKS Gen.3

1 399,00 лв

Техническо описание

Размер 459 × 316 × 266 mm
Тегло 9.2 кг
Усилвател Merus Audio eximo® amp switching 2 × 72 вата усилватели клас D
Аудио Ефективен честотен диапазон: 40Hz - 20kHz, Персонализиран звуков профил с усилвател на басите
Високоговорители 1 × 10” нискочестотен говорител 1 × 1” високочестотен високоговорител с копринен купол
Свързаност Bluetooth 5.0, TeamUP връзка (SKAA), безжично свързване на до 5 SOUNDBOKS (Gen. 3) и високоговорители Go, 1 × 3,5 mm стерео вход
Батерия 12.8V, 7.8Ah Lithium Iron Phosphate (LiFePO4)
Живот на батерията 40 часа на половин мощност 10 часа на 100% мощност 3.5 часа за пълно зареждане

Повече информация

Soundboks Go е малкия брат от фамилията Soundboks. Той е по удобния за пренасяне и съхранение а същевременно ще ви изненада със звук сравним само с концерни тонколони.

Батерията издържа невероятните 40 часа на 50% мощност и 10 часа на 100% което тотално превъзхожда всичките и конкуренти. Друг невероятен плюс е, че батерията се вади и се заменя с нова за секунди. Това първо удължава живота на инвестицията и второ може да си вземете втора батерия и по този начин да държите партито винаги безкрайно ако се наложи.

Където и да отидете, каквото и да правите със SOUNDBOKS Go вашата качествена музика винаги ще бъде с вас. Тази лесна за пренасяне тонколона е пълна с изненади, които ще ви бъдат разкрити, когато завъртите копчето за звука до крайна позиция. Тогава вече партито започва да води ритъма.

Невероятно мощният звук със сила до 121 dB няма да остави никой равнодушен. Колоната е ударо и водо устойчива - IP 65 клас на защита.

TeamUp функция за безжично сдвояване с други високоговорители SOUNDBOKS Go или Gen. 3 за поглъщащо музикално изживяване.

Мобилното приложението SOUNDBOKS е невероятно интуитивно и дава възможност за достъп до нови звукови профили, EQ, дистанционни управления, сигурност и още.

Аксесоари

ПРИЛОЖЕНИЕ + ВЪЗМОЖНОСТ ЗА НАДГРАЖДАНЕ

Използвайте приложението, за да зададете стерео роли в режим TeamUP, да персонализирате честотния диапаон по ваш вкус или да зададете настройки за сигурност за вашия говорител + още.  Надстройки на фърмуера за производителност, които правят вашия SOUNDBOKS изцяло нов отвътре навън.

ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ ЗА ВСЕКИ ДЕН

Звук, батерия + възможностиозначава истинска Bluetooth производителност в движение. Получете изживяване на ниво концерт, където и да сте със SOUNDBOKS Bass Enhancer, персонализирани звукови профили и 10 часа време за възпроизвеждане при пълна сила на звука.

ДИНАМИКА ЗА ВАС

Влезте в света на SOUNDBOKS с Bluetooth Performance, който се вписва във вашето настроение и начин на живот. Достъп до света на SOUNDBOKS и TeamUp с приятели, за да можете да намерите вашата честота.

ПРЕНОСИМОСТ ЗА ВСЕКИ

Go се побира на задната седалка, на багажник за велосипед и през рамото ви за преносимост, за разлика от всички други SOUNDBOKS. Дори не се нуждаете от раница.

УСТОЙЧИВОСТ

Устойчив на удари, пръскане с течности, с лек подсилен корпус. Устойчив на бъдещето с достъп до производителност и подобрения на звука чрез приложението, което ви дава изцяло нов SOUNDBOKS отвътре навън.

В следната категория има още 8 продукта: