SOUNDBOKS (Gen. 3)

  • Най- мощния преносим високоговорител в света
  • Сила на звука до 126 dB
  • IP65 ударо и водо устойчивост
  • Невероятно мощен бас и супер чисти високи честоти
  • До 40 часа музика с едно зареждане на батерията
  • TeamUp функция за безжично сдвояване с до 5 бр. SOUNDBOKS Gen.3 или SOUNDBOKS GO
  • Мобилно приложение с множество настройки и опции за персонализиране

1 799,00 лв

Техническо описание

Размер 66 × 43 × 32 cm
Тегло 15,4 кг
Усилвател Merus Audio eximo® amp switching, 3 × 72W RMS клас D усилватели, Усъвършенстван бас DSP
Аудио Ефективен честотен диапазон: 40Hz - 20kHz, Персонализиран звуков профил с усилвател на басите
Високоговорители 2 × 10” 96dB високоговорители, 1 × 1” 104dB високочестотен високоговорител с драйвер за компресия
Свързаност Bluetooth 5.0, TeamUP функция за безжично свързване до 5 бр. SOUNDBOKS, SKAA мрежа, 2 × комбиниран вход за микрофон/инструмент (XLR, 1/4”), 1 × 3,5 мм стерео вход, 1 × 3.5mm стерео изход
Батерия 12.8V, 7.8Ah Lithium Iron Phosphate (LiFePO4)
Живот на батерията 40 часа на половин мощност, 5 часа на 100% мощност, 3,5 часа за пълно зареждане

Повече информация

Soundboks Gen.3 е големият брат от фамилията Soundboks и е най- мощния преносим високоговорител в света. Това е истински звяр произвеждащ свръх качествен и мощен звук сравним само с концерни тонколони.

Батерията издържа невероятните 40 часа на 50% мощност и 5 часа на 100% което тотално превъзхожда всичките и конкуренти. При тази колона 50% мощност се равняват на 80-90% при нейните конкуренти. А на 100% мощност със сигурност полицията лесно ще ви намери. Друг невероятен плюс е, че батерията се вади и се заменя с нова за секунди. Това първо удължава живота на инвестицията и второ може да си вземете втора батерия и по този начин да държите партито винаги безкрайно ако се наложи. 

Където и да отидете, с тази колона можете да направите партито за което всички мечтаят. Колкото повече усилвате звука, толкова повече усмивки ще се появяват по лицата на вашите приятели. Уверяваме ви, че е способна да изпълни всяко едно помещение или отворено пространство с невероятно мощен бас и кристални високи честоти.

Свръх мощният звук със сила до 126 dB няма да остави никой равнодушен. Колоната е ударо и водо устойчива - IP 65 клас на защита.

TeamUp функция за безжично сдвояване с други високоговорители SOUNDBOKS Go или Gen. 3 за поглъщащо музикално изживяване.

Мобилното приложението SOUNDBOKS е невероятно интуитивно и дава възможност за достъп до нови звукови профили, EQ, дистанционни управления, сигурност и още.

Аксесоари

МОЩЕН ЗВУК + КРИСТАЛНА ЧИСТОТА

Сила на звука на концертно ниво с невероятно качество на звука. Режими Bass+, Power, Indoor и персонализиран EQ за изживяване в пълен честотен диапазон.

ПРИЛОЖЕНИЕ + ВЪЗМОЖНОСТ ЗА НАДГРАЖДАНЕ

Използвайте приложението, за да зададете стерео роли в режим TeamUP, да персонализирате честотния диапаон по ваш вкус или да зададете настройки за сигурност за вашия говорител + още.  Надстройки на фърмуера за производителност, които правят вашия SOUNDBOKS изцяло нов отвътре навън.

ИЗДРЪЖЛИВОСТ + ПРЕНОСИМОСТ

Стоманена решетка устойчива на удари, електроника устойчива на пръски и ударопоглъщащи ъгли от силиконови топки за безпроблемна експлоатация и в най-суровите условия. Вземете го навсякъде и го настройте за секунди.

БЕЗЖИЧНО СВЪРЗВАНЕ

Използвайте TeamUP функцията достъпна само с натискането на един бутон за да създадете безжична система от тонколони с възможност за свързване на до 5 бр. високоговорителя. Включете ProPanel за микрофони, миксери, инструменти + още.

ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА + ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СМЯНА

40 часа възпроизвеждане при средна сила на звука. 5 часа при пълна сила на звука (126 dB). Възможност за мигновенна смяна на батерията, за да продължите да слушате музика, докато презареждате. Така партито може да продължи безкрайно!

В следната категория има още 8 продукта: