SOUNDBOKS ТОНКОЛОНИ

 • Най- мощния преносим високоговорител в света Сила на звука до 126 dB IP65 ударо и водо устойчивост Невероятно мощен бас и супер чисти високи честоти До 40 часа музика с едно зареждане на батерията TeamUp функция за безжично сдвояване с до 5 бр. SOUNDBOKS Gen.3 или SOUNDBOKS GO Мобилно приложение с множество настройки и опции за персонализиране

  1 799,00 лв
 • Лесен за пренасяне с мощност съпоставима само с концертни тонколони Сила на звука до 121 dB IP65 ударо и водо устойчивост 40 часа на 50% мощност 10 часа на 100% мощност Мобилно приложение с настройки и персонализиране TeamUp функция за безжично сдвояване с до 5 бр. SOUNDBOKS GO или SOUNDBOKS Gen.3

  1 399,00 лв
 • Батерия съвместима с всички продукти на SOUNDBOKS Мигновена подмяна без прекъсване 40 часа възпроизвеждане при средна сила на звука 10 часа при 100% мощност на звука за SOUNDBOKS Go и 5 часа за SOUNDBOKS Gen.3 12.8V, 7.8Ah Lithium Iron Phosphate (LiFePO4)

  299,00 лв
 • Динамичен микрофон Високочувствителна капсула Корпус от цинкова сплав Съвместим с SOUNDBOKS Gen.3

  259,00 лв
 • Персонализирана, регулируема, изключително удобна подплатена презрамка за носене предназначена специално за SOUNDBOKS Go. 

  119,00 лв
 • Здрава стоманена конструкция Разтяга се до 180 см Съвместим с SOUNDBOKS Gen.3 и SOUNDBOKS Go С включена чанта за носене

  259,00 лв
 • Зарядно устройство за SOUNDBOKS

  99,00 лв
 • Специална раница създадена за удобено носене на SOUNDBOKS Gen.3

  259,00 лв
 • Най- новата генерация SOUNDBOKS с множество подобрения Сила на звука до 126 dB IP65 ударо и водо устойчивост Невероятно мощен бас и супер чисти високи честоти До 40 часа музика с едно зареждане на батерията TeamUp функция за безжично сдвояване с до 5 бр. SOUNDBOKS Gen.3, Gen.4 или SOUNDBOKS GO Мобилно приложение с множество настройки и опции за...

  1 999,00 лв

Създателите на SOUNDBOKS са трима приятели от гимназията в Дания. В началото просто искали да впечатлят приятелите си с най-силната музика и най-добрите партита на местен фестивал. Така те проектирали и създали високоговорител, който ще надживее и най-дивите нощи и ще издържи всичко, което техният любим седмичен фестивал на открито може да му поднесе. Постепенно започнали да създават високоговорители за хора като тях, хора които не искали да се тревожат за издръжливостта на батерията и качеството на звука. Когато открили начин да направят батерия, която може да направи партито да продължи вечно, вече знаели, че са направили нещо наистина уникално. Решили да влязат ALL IN.

Нарекли се SOUNDBOKS, взели пари назаем, купили материалите за 400 високоговорителя и пуснали няколко реклами онлайн. Продажбите се увеличили, особено в общността на фестивала.

Днес има над 50 000 говорители на SOUNDBOKS в над 40 държави по света. Те са без аналог и конкуренция! Качество на изработката, материали, характеристики - просто никой не може да се доближи до тях. Това е просто едно друго ниво!

SOUNDBOKS създава едно ново музикално изживяване извън клубовете и дискотеките. Тези високоговорители могат да осигурят пространство, което позволява на хората да забравят всичко, което ги дърпа назад и просто да бъдат едно цяло - да бъдат свободни!

Мисията на SOUNDBOKS е да създава възможността страхотни хора и страхотна музика да се съберат на епични места. А какво може да се случи когато това стане – разберете сами!