Често задавани въпроси и техните отговори

 

1. Как мога да направя поръчка?

- Поръчка за продукт можете да направите като ползвате системата на онлайн магазина. Чрез нея можете да подберете продукт, по ваши критерии, да го добавите в “Количката” и да извършите няколко бързи стъпки до финализирането на поръчката. Поръчка можете да направите и чрез email писмо или телефонно обаждане (в работни дни от 9:00 до 18:00 часа). На ваше разположение сме и в нашата Facebook страница.

 

2. Как мога да се регистрирам на сайта?

- Регистрация на сайта можете да направите като последвате бутоните “Вход” или “Регистрация”. Регистрираните потребители могат много по-бързо да създават поръчки, да съхраняват адреси за доставка, а също така и да следят историята на своите поръчки. Регистрация можете да направите и по време на създаването на своята поръчка, където ще видите опциите за регистрация или за поръчка “от гост”.

 

 3. Искам да направя поръчка, но не желая да запазвам моите лични данни във вашата система. Как да го направя?

- Въпреки, че NTECH Bulgaria е регистриран администратор на лични данни и гарантира, че няма да използва по никакъв начин Вашите лични данни, ние предоставяме и възможността за поръчка без запазване на каквато и да е информация. След като изберете продуктите, които желаете да поръчате, ще видите два възможни варианта за направа на поръчката - за регистрирани потребители и “поръчка от гост”. Избирайки “поръчка от гост” вие предоставяте еднократно вашите данни за доставка и връзка с Вас, без да създавате постоянен профил в онлайн магазина.

 

 4. Твърде сложно ми е да направя поръчка през онлайн магазина. Възможно ли да направя поръчка по друг начин?

- Ние сме на ваше разположение да приемем Вашата поръчка или да Ви консултираме и чрез: email, телефонно обаждане на 0888 676 466 или чрез съобщение на нашата Facebook страница. Въпреки всичко най-бързият и удобенза вас начин е да натиснете бутона "Бърза поръчка", по този начин оставяте само вашия телефонен номер и ние сами ще се свържем с вас за да уточним детайлите по вашата поръчка.

 

 5. Получих продукта от моята поръчка, но не ми харесва, как мога да го върна или заменя?

- Нашата мисия е да сме максимално коректни към всеки наш клиент. Ние уважаваме мнението на всеки един клиент и всяко едно желание. Ако получения продукт не отговаря на вашите очаквания или желаете да го върнете поради друга лична причина, Вие имате право да ни го върнете в срок от 14 дни, считано от датата на получаване. За да можем да приемем продукта обратно, е необходимо той да бъде неразличим от нов (в първоначален търговски вид). По този начин ние ще имаме възможност да предложим същия този продукт на друг клиент. Имайте предвид, че в тези случаи, всички куриерски такси по връщането на продукта са за Ваша сметка (това не се отнася за дефектни продукти, които се връщат за замяна със същия продукт).

 

 6. Имам закупен продукт преди 1 година, но има някаква повреда. Как мога да се възползвам от гаранцията му?

- Продуктите, които предлагаме, са с 2 години гаранция. Ние като коректен търговец, спазваме всеки един наш ангажимент и най-вече при нужда от гаранционно обслужване. Ако вашия продукт е получил дефект в периода си на гаранция, е необходимо да се свържете с нас - ние ще ви информираме какви лесни стъпки да предприемете за да бъде обслужена гаранцията.

Имайте предвид, че обикновено гаранцията не се зачита при: изтъркване или падане на покритие, или друго нараняване на корпуса, естественото изхабяване на продукта по време на неговото нормално използване, при нужда от смяна на консуматив.

 

 7. Мой познат има Рожден ден след 5 дни искам да закупя от Вас подарък. Ще мога ли да го получа навреме, ако поръчам днес?

- Получените поръчки до обяд в работен ден обикновено изпращаме още същия ден. Ако направите поръчка след обяд, то тя ще бъде изпратена на следващия работен ден към Вас. Предвидете и още 1-2 дни за доставка до Вашето населено място. Или обобщено поръчката се доставя до Вас рамките на до 3 работни дни (събота и неделя са неработни дни).

 

 8. Много от предлаганите на сайта продукти могат да бъдат намерени и като реплики в различни сайтове. Вашите продукти оригинални ли са?

- Всички предлагани от нас продукти са единствено и само автентични и оригинални продукти. За всяка марка работим директно с вносител, дистрибутор или производител. Всички продукти са изцяло нови и са придружени от пълна окомплектовка - оригинална опаковка/кутия, сертификат и гаранционна карта (предоставени от съответния производител). Като отговорен търговец, опериращ на Българския пазар повече от 6 години, за нас не представлява интерес да предложим неоригинален продукт, поставяйки по този начин под въпрос нашата безупречна репутация.

 

9. Искаме да закупим по-голямо количество от предлаган от Вас продукт. Можем да ли получим данъчна фактура. Можем ли да получим отстъпка?

- Ние винаги се стремим да отговорим на желанието и търсенето на всеки клиент. На разположение сме да обсъдим конкурентна и мотивираща отстъпка при покупка “на едро”. Не се колебайте да поискате нашата оферта за търсен от вас продукт и количество.

 - Цените в онлайн магазина ни са в български лева с включен ДДС и при желание от страна на клиента може да бъде издадена данъчна фактура. Заявете, че желаете издаване на фактура докато правите поръчката - запишете в полето за коментар, или се свържете с нас.