Bobby Tech

Представяме ви най- технологичната раница против кражба в света.

Възможно е този продукт да не е наличен в момента. При поръчка е възможно наш служител да се свърже с вас относно възможната дата за доставка.

499,00 лв

Внимание: Последни наличности!

Повече информация

Bobby Tech е най-добрата раница за любителите на технологични джаджи. Тя съчетава безопасността, комфорта и най-новите технологии в една раница със страхотни функции. Интегрираният слънчев панел гарантира, че можете да зареждате устройствата си директно от слънчевата енергия и никога няма да останете без ток. Интегриран модул за безжично зареждане позволява да зареждате мобилното си устройство без излишни кабели. Bobby Tech има регулируеми вътрешни разделители, които ви позволяват да разделите раницата си по много различни начини използвайки пространството максимално ефективно и подредено. Патентованата система за фиксация на рамото ви осигурява бърз и лесен достъп до телефона или чашата ви за кафе. И разбира се, добре познатите функции на всяка една раница Bobby като скрити ципове, RFID защитени джобове и защита от срязване с нож не липсват и в този модел.
Раниците Bobby са специално създадени да устоят на всички опити за кражба и достъп до личните ви вещи. Независимо дали сте в офиса, в градския транспорт или в универитета с Bobby Tech вече не е нужно да се притеснявате от кражба на пари, документи или други ценни неща.
Раницата е така проектирана, че да направи невъзможен достъпа на други лица в нея. Веднъж поставена на гърба, достъпът до главния цип става невъзможен. Единственият начин за отварянето ú е първо да бъде свалена и после да бъде отворена.

В следната категория има още 5 продукта: