Bobby Elle

Представяме ви единствената по рода си дамска раница против кражба.

Красивата Bobby Elle ви предоставя модерен и стилен дизайн в комбинация с отлични функции като скрити джобове, държач за бутилка и отделение за таблет.

179,00 лв

Повече информация

Най- накрая дизайнерите от XD Design откликнаха на исканията на дамите за раница против кражба с модерен и стилен дизайн, която да притежава всички функции на досегашните модели раници Bobby, но да притежава очарователна и типично женска визия.
Раниците Bobby са специално създадени да устоят на всички опити за кражба и достъп до личните ви вещи. Независимо дали сте в офиса, в градския транспорт или в универитета с Bobby Elle вече не е нужно да се притеснявате от кражба на пари, документи или други ценни неща.
Раницата е така проектирана, че да направи невъзможен достъпа на други лица в нея. Веднъж поставена на гърба, достъпът до главния цип става невъзможен. Единственият начин за отварянето ú е първо да бъде свалена и после да бъде отворена.
Изработена е от високоустойчив полиестер, който прави срязването и с нож изключително трудно.
Разполага с множество скрити джобове за бърз достъп без да бъде сваляна от гърба и перфектно организирано вътрешно пространство създадено да развенчае мита за безредицата в една дамска чанта.
Пътувайте сигурно и със стил!

В следната категория има още 5 продукта: