Bobby Bizz

Представяме ви единствената по рода си раница против кражба с двойна функция.

Bobby Bizz е едновременно практична и удобна раница както и стилно и елегантно куфарче готово да посрещне всички предизвикателства на напрегнатото ежедневие на което всички ние сме подложени.

С Bobby Bizz вие имате най- сигурният помощник за модерния градски човек.

219,00 лв

Внимание: Последни наличности!

Повече информация

Раниците Bobby са специално създадени да устоят на всички опити за кражба и достъп до личните ви вещи. Независимо дали сте в офиса, в градския транспорт или в универитета с Bobby Bizz вече не е нужно да се притеснявате от кражба на пари, документи или други ценни неща.
Раницата е така проектирана, че да направи невъзможен достъпа на други лица в нея. Веднъж поставена на гърба, достъпът до главния цип става невъзможен. Единственият начин за отварянето ú е първо да бъде свалена и после да бъде отворена.
Изработена е от високоустойчив полиестер, който прави срязването и с нож изключително трудно.
Разполага с множество скрити джобове за бърз достъп без да бъде сваляна от гърба, както и с здрав карабинер с код, който ви позволява да я заключите за фиксиран обект и по този начин да не се притеснявате, че някой би могъл да ви я открадне докато обядвате например. В една от презрамките е вграден здрав стоманен шнур, който предотвратява възможността за срязването ú. USB изход за зареждане на телефон или други електронни устройства.

В следната категория има още 5 продукта: