ANTI THEFT РАНИЦИ

ANTI THEFT РАНИЦИ

 • По официална статистика всеки ден в световен мащаб се извършват над 400000 кражби на лични вещи в градския транспорт,на публични мероприятия или просто по улиците на големите градове. С Bobby това вече няма да случи на теб!

  199,00 лв
 • Представяме ви единствената по рода си раница против кражба с двойна функция. Bobby Bizz е едновременно практична и удобна раница както и стилно и елегантно куфарче готово да посрещне всички предизвикателства на напрегнатото ежедневие на което всички ние сме подложени. С Bobby Bizz вие имате най- сигурният помощник за модерния градски човек.

  219,00 лв
 • Представяме ви единствената по рода си дамска раница против кражба. Красивата Bobby Elle ви предоставя модерен и стилен дизайн в комбинация с отлични функции като скрити джобове, държач за бутилка и отделение за таблет.

  179,00 лв
 • Представяме ви най- технологичната раница против кражба в света. Възможно е този продукт да не е наличен в момента. При поръчка е възможно наш служител да се свърже с вас относно възможната дата за доставка.

  499,00 лв
 • Bobby Duffle - Раницата за път! Пътувайте комфортно и безопастно. 

  299,00 лв
 • Размери: 32,5см. x 9см. x 21см. Обем: 4л. Отделение за таблет с големина до 9,7 инча. Срити ципове за защита от кражба. RFID защита. Покритие устойчиво на срязване с нож. Джобове за бърз достъп. Специална триточкова катарама за защита от кражба.

  139,00 лв

Раниците Bobby са специално създадени да устоят на всички опити за кражба и достъп до личните ви вещи. Независимо дали сте на почивка, в градския транспорт или в училище с Bobby вече не е нужно да се притеснявате дали някой ще се опита да ви открадне пари, документи или други ценни за вас неща. Раниците са така проектирани, че да направи невъзможен достъпа на други лица в тях.

Веднъж поставена на гърба ви достъпа до главния цип става невъзможен. Единствения начин за отварянето и е първо да бъде свалена и после да бъде отворена. Изработени са от високоустойчив полиестер, който прави срязването и с нож изключително трудно.

Разполага с множество скрити джобове за бърз достъп без да бъде сваляна от гърба, както и с USB изход за зареждане на телефон или други електронни устройства.

Продуктовата гама на Bobby може да задоволи всички нужди и всеки вкус - помислено е за всичко! Тук можете да откриете модели създадени за дамите, за пътуване, за офиса и за модерния градски човек. Всички раници са проектирани с много мисъл а някой от функциите им наистина ще ви впечатлят.